OK

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Din tømrermester på Amager

Det har fra begyndelsen været en ufravigelig målsætning aldrig at levere de næstbedste løsninger. Vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten og arbejder altid dét ekstra, for at de indgåede aftaler bliver overholdt. Kontakt din tømrermester Amager herunder, eller ring på tlf.26 27 44 39, så finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv ringet op TT-Byg
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

TT-Byg - håndværket i centrum

Thomas Thorsen er manden bag TT-Byg, og bag sig har han et stærkt hold af professionelle fagfolk. Det stærke hold inkluderer dygtige tømrere, som kan løse langt de fleste håndværksmæssige opgaver.

Vi kører på hele Amager og i resten af hovedstadsområdet

Vores kunder fordeler sig i hele hovedstadsområdet, og vi har især mange loyale kunder på Amager, hvor firmaet har sin base. Her har vi gennem en lang årrække opbygget et stærkt lokalkendskab og kender således mange af de forskellige typer af byggerier på øen.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Hvad enten du skal have lagt et nyt tag, opført en ny terrasse eller overvejer at få foretaget en tilbygning, så står TT-Byg klar med de rette kompetencer. Vi bistår dig gennem hele processen, fra den første gode idé, til projektet står udført til punkt og prikke.

Kontakt din tømrermmester Amager allerede i dag, så sætter vi gang i processen. Ring på tlf.26 27 44 39, eller udfyld kontaktformularen her på siden.