OK

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Flotte tilbygninger på Amager

Vores dygtige hold af tømrere er specialiserede i at rådgive - og udføre - den bedst mulige løsning ud fra netop dine forudsætninger. Vi er med gennem hele processen, fra ide til den sidste skrue. Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf.26 27 44 39. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Bliv ringet op TT-Byg
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Om- og tilbygninger på Amager og i resten af hovedstadsområdet

Vi kører på hele Amager samt i resten af hovedstadsområdet, og slår gerne vejen forbi din adresse, hvis du vil have en uforpligtende samtale om dit byggeprojekt.

Som at få et nyt hus

En tilbygning er ofte et langt billigere alternativ til et huskøb. De fleste husejere er glade for deres bolig, men kommer ofte i pladsmangel, efterhånden som familien vokser. En tilbygning kan i mange tilfælde give de ekstra kvadratmeter, der får logistikken til at gå op i en højere enhed.

En renovering giver fornyelse

TT-Byg har stor erfaring i at rådgive jer til den bedste model for jeres renovering. Et sådant arbejde kan ofte udføres på mange måder, men vi har fokus på at sikre jer en prisbillig og fremtidssikret løsning.

Eksempler på tilbygninger

På et tidspunkt bliver børnene så store, at det vil være i alles interesse med en teenageafdeling i huset. Det kan også være, at du ønsker dig et atelier eller et behandlingsrum. I alle tilfælde har vi den fornødne erfaring, der kan realisere drømmen ned til mindste detalje.

Vi lægger vægt på at videreføre den eksisterende byggestil, så dit hjem fremstår harmonisk.

Få en god pris på tilbygningen eller renoveringen

Vi kan som regel give en rigtig god pris på dit byggeprojekt. Og vi garanterer, at du får et yderst kompetent og engageret hold af fagfolk på opgaven. Giv os et kald, så tager vi en snak.