OK

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Nyt køkken på Amager

Vores dygtige hold af fagfolk kan rådgive dig til den bedste løsning for dit nye køkken - og derefter føre den ud i livet. Vi har stor erfaring med køkkenmontage og kan varetage hele processen, så du trygt kan læne dig tilbage og afvente det færdige projekt. Kontakt os for en snak om et nyt køkken på Amager - ring på tlf.26 27 44 39, eller udfyld kontaktformularen herunder.

Bliv ringet op TT-Byg
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din e-mail

Få hjælp til at vælge dit nye køkken

Når man designer sit nye køkken, er der ofte mange forskellige ønsker, der skal tages hensyn til. Hvordan udnytter du opbevaringspladsen bedst muligt? Hvordan placerer du køleskab, komfur og opvaskemaskine optimalt? Hvordan får du den mest hensigtsmæssige placering af de centrale arbejdspladser? Vi hjælper dig med at indrette dit køkken, så der tages hensyn til alle disse elementer - også dem, du måske ikke lige selv har tænkt over.

Derudover findes der efterhånden et uoverskueligt udvalg af låger, greb, armaturer m.v., og man kan godt miste pusten, når man skal indrette sit nye køkken. Skal det være moderne eller rustikt? Malede låger eller låger i finer? Hvilken type greb passer til din arbejdsgang og de skabe og skuffer, du vælger? Med vores store erfaring og branchekendskab kan vi hjælpe dig med at finde lige nøjagtigt de elementer, som opfylder alle krav vedrørende smag, slidstyrke og tekstur. I samarbejde med os får du dit drømmekøkken.

Køkkener til fornuftige priser

Da vi har en effektiv arbejdsproces og betroede samarbejdspartnere kan vi ofte tilbyde en rigtig god pris på dit nye køkken på Amager. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og sætter en ære i at du som kunde føler, at dine ønsker bliver hørt.

Et praktisk og flot køkken

Køkkenet skal fungere rent praktisk i dagligdagen, men det skal samtidig udstråle en stil, der harmonerer med indretningen i resten af huset. Vi har mange års erfaring og har efterhånden ikke tal på de mange køkkener vi har opført. Det har vores højeste prioritet, at du får et køkken, som du kan nyde i mange år.

Giv os et kald, eller udfyld kontaktformularen, så tager vi en uforpligtende snak om et nyt køkken på Amager, eller andetsteds i hovedstadsområdet.